hello lukijat

Hei tässä ensimäisessä blogissani tulen kertomaan ensin itsestäni.   Elikkäs olen minni.  tykkään kuunella eri musiikki lajeja joista ykkös musiikki lajini on hevi/ metalli musiikki, sen jälkeen tulee rock musiikki pop musiikki ja toki myös iskelmä musiikki. harrastan luonnossa kuvaamista ja uimista, laulamista harrastan ihan vain kotona, joskus nuorempana likkana olen käynyt yksityislaulutunneilla ja joskus olen myös esiintynyt pienelle yleisölle. Tykkään käydä myös joskus viikonloppuiltaisin laulamassa karaokea  baareissa, itseltäni löytyy kotona karaokelaiteet  ja ps3 jossa on sing star pelit.  Tykkään myös  katsella eri elokuvia ja sarjoja, kauhuelokuvat ei ole minun makuuni. Rakastan vaateita olen yrittänyt etsiä itselleni omaa tyyliäni vaateiden ja meikkien avulla ja toki myös musiikin avulla.Tykkään myöskin lukea eri sarjakuvia ja sarjakuvakirjoja. Pelaan myös tietokoneella ja pleikkarilla eri pelejä.  seuraavassa blogissani kerron enemmän musiikeista saatan jopa linkittää blogissani spotifylistoja joita kuuntelen. minut löytää myös instagramista   https://www.instagram.com/jorosminni/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *