heissan

heissan onhan tästä aikaa jo jonkin aikaa etten ole käynyt päivittelemässä blogia, mut nyt ajattelin tulla kertoilemaan kuulumisiani. siis itselleni kuuluu oikein hyvää töitä olen tehnyt.  ja kotona pukkaa kotihommat etten ole kerennyt käydä kirjoittelemassa blogia. muuten tässähän tämä aika onkin mennyt. viimeksi lupailin että kerron musiikeistani ja jos linkittelisin musiikeistani joita kuuntelen. niin tässä on muutamia

 

tässä on mun yks lempi hevi bändeistä joita tykkään  kuunnella ja tämä on Amaranthe  toinen mun lempi bändeistäni on tämä the 69 eyes jo vuodesta 2004 ollut paras goottimusa jota olen tykännyt kuunella

rock musiikki myös kuuluu mun lempimusiikiini  yksi lempi rock bändi on uniklubi

musiikista voisin myös kertoa sen verran että rakastan laulamista ja se merkitsee mulle todella paljon kuten tunnetilat kertovat musiikeista hyvin paljon, miltä tuntuu jos kuuntelee vaikka jotain syvällistä musiikkia. jotkut laulut kuten lyriikat että ihan kun ne kertoisivat jostain tärkeästä mitä on joskus tapahtunut vaikka jotain ihanaa kuten lapsuus lapsuuden musiikit kertovat lapsuudesta joita on tullut koettua lapsuudessa tai vaikka oma äiti on laulanut sulle ennen nukkumaan menoa. siis mä voisin keroa aika paljon musiikista, mun lempi aihe on musiikki. mutta voin vielä muutamat soittolistat linkittää tähän

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *